- 45 000 – 50 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy
o Hledáme kuchaře do nemocniční kuchyně!
o Možná Vás již unavuje nevyzpytatelný provoz restaurace nebo hospody a nikdy nekončící směny. Chcete jít po pracovní době s čistou hlavou domů a vařit tam, kde to má opravdu smysl a kde se i podílíte na uzdravovacím procesu?
o Přidejte se k našemu malém přátelském týmu, který připravuje pokrmy pro pacienty i zaměstnance.
Co potřebujeme?
o vyučení nejlépe v oboru kuchař, praxe je výhodou, ale vhodné i pro šikovného absolventa
o spolehlivost, pracovitost, samostatnost
o zdravotní způsobilost
o platný výpis z rejstříku trestů
Jaká je náplň práce?
o příprava nutričně vyvážených jídel z kvalitních surovin pod vedením šéfkuchaře
o příprava teplých i studených pokrmů a příloh, vč. diet
o vydávání a expedice stravy
o spolupráce s nutričními terapeutkami
o dodržování přísných hygienických pravidel
o prostor pro kreativitu
Co nabízíme?
o práci na plný úvazek, nejdříve na dobu určitou, perspektiva na dobu neurčitou
o práci na ranní směnu
o volné víkendy (s občasnou směnou o víkendu – vystřídání se v týmu)víkend 1/14dní
o perspektivu zaměstnání v silné společnosti
o benefity a odměny
o 5 týdnů dovolené
o závodní stravování s příspěvkem zaměstnavatele
Na co dalšího se můžete těšit?
o benefity v rámci systému Cafeterie
o Multisport karta, VIP karta do lékáren Dr. Max, karta do sítě Makro
o firemní společné akce (sport, kultura), teambuildingové akce
o bezplatné poskytnutí služeb jinak hrazených pacienty (např. nadstandartní pokoj)
o akce pro rodiny zaměstnanců (např. příměstské tábory)
o příjemnou pracovní atmosféru v srdci Krkonoš1)
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.