- 27 000 – 35 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy

Ředitelství Základní školy a mateřské školy Ostrava-Zábřeh, Březinova 52, příspěvkové organizace vypisuje výběrové řízení na pracovní pozici: zaučený kuchař / zaučená kuchařka (s náborovým příspěvkem 20 000 Kč)
Pracovní úvazek: 1,0
Pracovní poměr: na dobu určitou, po vzájemné dohodě později na dobu neurčitou
Místo výkonu práce: škola s rozšířením na působnost města Ostrava
Informace k náborovému příspěvku: příspěvek bude vplacen ve dvou splátkách – po třech měsících (10 000 Kč) a po devíti měsících (10 000 Kč).
Pracovní doba: primárně ranní provoz, tj. 6:00 – 14:30, popř. 6:30 – 15:00
Vzdělání: Základní vzdělání; Střední vzdělání bez výučního listu; Střední vzdělání s výučním listem dvouleté
Termín nástupu: 1.9.2023
Náležitosti přihlášky: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, datum a podpis
K přihlášce připojte: Výpis z Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce – originál).
Přílohy přihlášky se uchazečům automaticky nevrací. Je možné si je osobně vyzvednout, nebo o navrácení písemně požádat do 30 kalendářních dnů od doručení vyrozumění o výsledku výběrového řízení. Nevyžádané přílohy přihlášky budou po uvedené lhůtě skartovány.
Přihlášky s požadovanými doklady doručte v zalepené obálce označení „Výběrové řízení – zaučený kuchař / zaučená kuchařka“ řediteli školy nebo ekonomce školy. Dokumenty je možné také zaslat elektronicky – datovou zprávou nebo e-mailem (e-mail přes ) – při využití e-mailové formy budou originály předány při výběrovém řízení.
Kontaktní osoba: RNDr. Jan Veřmiřovský, Ph.D., MBA, LLM, MPA, MSc., ředitel školy, tel.: zobrazit tel. číslo nebo zobrazit tel. číslo , e-mail: e-mail přes
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.