- 50 000 – 58 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy
Do našeho týmu hledáme zkušeného vedoucího kuchyně / šéfkuchaře, který dokáže rozjet nový provoz firemního stravování v Boru u Tachova – kuchyni s kapacitou cca 900 obědů denně (6 druhů jídel, pouze rozvoz). Nabízíme pěkné finanční ohodnocení,jistotu české firmy, možnost karierního růstu, významné prémie podle výsledků provozu. Zaměstnanecké výhody: dotované stravování, roční bonusy, fajn kolektiv, možnost seberealizace, práce na něčem, co dává smysl.Životopisy zasílat na: e-mail přes odpovědní formulář
Jihočeská masna, s.r.o.
Pražská tř. 530
370 04 České Budějovice
IČO: 25161814
Datová schránka: 6gmdwdp
Další informace:
GPS: 48.991624,14.475655,
S-JTSK: -755477.99 -1164287.76,
RUIAN: 26559552
Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.

Lenka otevřela ChatGPT a napsala: „Napiš mi životopis pro marketingovou pozici.“ Za pár sekund měla hotovo – jenže výsledek působil, jako by ho psalo 100 jiných lidí před ní.

Rok 2026 přináší na český pracovní trh největší balík změn za poslední roky. Zasáhnou stovky tisíc zaměstnanců a desetitisíce firem: minimální mzdy, benefity, hlášení pracovních úrazů i nové příspěvky pro rizikové profese. Kdo se připraví už teď, vyhne se chybám v daních, odvodových limitech i zpožděným hlášením.

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Možná to znáte. Pošlete životopis, absolvujete pohovor, vše vypadá slibně, dostanete příslib, že se firma brzy ozve, a pak ticho. Dny plynou, schránka zůstává prázdná a vy si kladete otázku: „Co se stalo?“ Tato situace má jméno: ghosting. A bohužel se netýká jen randění, ale i pracovního trhu.