- Plný úvazek
1. kontakt e-mailem: e-mail přes
Požadavky: vyučení v oboru (i po vyučení) nebo bez vyučení v oboru ale 3 roky praxe na obdobné pozici, pozitivní a přátelský přístup ke kolegům, samostatnost, zodpovědnost, svědomitý přístup, pracovní nasazení, znalost HCCP, základní znalost normování
Popis pracovních činností:
spolupráce s šéfkuchařem na organizaci práce v rámci cateringu, zástup šéfkuchaře v době jeho nepřítomnosti (rozdělování práce, kontrola, plánování), příprava coffebreaků – kanapky, jednohubky, obložené bagety, příprava slavnostnějších obědů pro akce pro 10–50 osob včetně výdeje, příprava odpoledních rautů teplých i studených, příprava jídel v menze.
Zaměstnanecké výhody: dovolená 30 dnů, dotované stravování, po odpracování 1 roku příspěvek na penzijní připojištění, univerzitní školka, pracovní doba pondělí-pátek pouze ranní směny



