- 160 Kč / hod
- Brigáda
Do našeho týmu UGOFANDŮ přijmeme nové kolegy plné optimismu, aktivního přístupu a energie, kteří se s námi chtějí podílet na úspěšném provozování a rozvoji našich salaterií a freshbarů. :)
Aktuálně přijmeme nové kolegy na brigádu na pozici: „obsluha freshbaru“ pro provozovnu v Mladé Boleslavi – OC Bondy.
Za co budete odpovědný/á a hodnocený/á ?
Práce na dopoledních i víkendových směnách
Příprava a prodej našich produktů – čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, polévky, wrapy, dezerty…
Kontrola kvality vydávaných pokrmů.
Obsluhu zákazníků je samozřejmě také nedílnou součástí
Čím nás zaujmeš?
Energii, nadšením do práce, komunikačními dovednosti, schopností zvládat krizové situace, přirozenou orientací na zákazníka, časovou flexibilitou
K úspěšnému přijetí se přiblížíš, pokud máš:
Chuť pracovat a učit se novým věcem
Možnost pracovat i na dopoledních směnách a o víkendech (vhodné pro studenty VŠ)
Flexibilitu, samostatnost, kreativitu
Příjemnou komunikaci se zákazníkem
Osobnost reprezentující zdravý životní styl
Co pro tebe máme my?
Jedinečnou výzvu a příležitost
Možnost dalšího kariérního rozvoje
Atraktivní ohodnocení a benefity
Zázemí silné a stabilní společnosti s jasnou vizí, jejímž vlastníkem je společnost Kofola
Pohodovou atmosféru na pracovišti a skvělého šéfa
UKAŽ SVÉ SCHOPNOSTI A STAŇ SE SOUČÁSTÍ UGO SVĚTA! V PŘÍPADĚ ZÁJMU KLIKNI NA IKONU „ODPOVĚDĚT“
Spol. UGO TRADE provozuje největší Česko-Slovenskou síť FRESHBARŮ & SALATERIÍ – vyrábějící produkty zejména z čerstvého ovoce a zeleniny. Aktuálně poskytujeme našim zákazníkům alternativu zdravého stravování na 73 místech. Soustředíme se na kvalitu produktů, vstřícnost vůči zákazníkům a otevřenou komunikaci.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.