- 150 – 165 Kč / hod
- Brigáda
- Vhodné také pro absolventy

Přivydělej si při studiu a pomáhej na place vyhlášené restaurace Kuchyň od Ambiente. V Kuchyni vaříme českou klasiku a obsluhujeme uvnitř i venku na rozlehlé dvoupatrové zahrádce s nejkrásnějším výhledem na Prahu.
Nováčky většinou překvapí, že jsme jako rodina. Panuje tady přátelská atmosféra a držíme spolu. Sólisté to u nás většinou nevydrží. Hodně si dáváme záležet na začlenění nových lidí – představíme ti kolegy i celou restauraci a postupně si vyzkoušíš různé pozice, abys měl/a přehled o celém placu.
Postupně se zaučíš
Nemusíš se bát, že tě bez přípravy hodíme do vody. Můžeš začít sklízením stolů, pak jít na pozici pomocného číšníka nebo servírky a teprve potom na pozici číšníka / servírky s vlastní sekcí. Je na tobě, kde se budeš cítit nejlíp!
Budeš na čerstvém vzduchu
Máme velkou dvoupatrovou zahrádku, kde máme pro hosty víc místa než uvnitř, takže budeš pořád venku. Někdy je to makačka, protože tě čeká hodně schodů, ale aspoň ušetříš za fitko. :)
Se směnami se ti přizpůsobíme
My se přizpůsobíme tobě, ne naopak. Jednoduše vždy řekneš, kdy můžeš, a podle toho ti naplánujeme směny. Žádné přepadovky.
Dostaneš férovou odměnu
Platíme za odpracované hodiny a práci, kterou budeš zastávat. Kromě toho si ale v týmu férově dělíme dýška, takže vždycky dostaneš svůj podíl.
Od tebe chceme jen chuť se učit a pracovat, jinak ti ale v hodně věcech vyjdeme vstříc. Pokud se k nám chceš přidat, ozvi se – a víc si snad řekneme osobně.
Těšíme se na tebe!
IG: @kuchyn_na_hrade
WEB: kuchyn.ambi.cz
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.