- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy
- Vhodné také pro studenty
Baví tě vaření, ale chceš mít jistoty, které v restauraci nenajdeš? Chceš vytvářet prémiový produkt, mít volné víkendy, jednosměnnou (ranní) pracovní dobu a kolem sebe prima partu, pro kterou je důležitá pohoda?
Do malé české firmy v Trutnově, která je na trhu už 13 let, hledáme hlavního kuchaře, co se nebojí velkoobjemového vaření a bude s námi s pomocí originálních technologií připravovat jídla pro sportovce, milovníky přírody, anebo profesionály z IZS či AČR.
Naším hlavním produktem jsou kompletní hotová jídla vařená tradičními postupy, bez jakékoli chemie a s trvanlivostí až 15 let! Chuť je u nás jednoznačně na prvním místě, tudíž potřebujeme člověka s opravdu náročným jazýčkem. Hotovému jídlu dáváme takto velkou trvanlivost díky dvěma moderním technologiím, vakuovému sušení a sterilaci. Momentálně navíc dokončujeme zcela nový výrobní objekt s profesionální kuchyní vybavenou tím nejlepším, co se dnes v segmentu dá nalézt.
Takže pokud chceš být jedním z hlavních tvůrců skvělého produktu se stabilně rostoucí klientelou a pracovat v novém moderním a současně velmi přátelském prostředí, dej nám určitě vědět.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.