Kuchař Do Restaurace V Mělníku

Mělník
120 – 150 Kč / hod
Brigáda

Tahle nabídka už je sice pryč, ale není důvod zoufat.

Máme pro vás tisíce pracovních příležitostí, které čekají právě na vás:
Zobrazit všechny nabídky

Pro restauraci v Mělníku hledáme šikovného kuchaře s nástupem IHNED.
Mzdové ohodnocení 120+30,–/hod.

Náplň práce:

  • příprava obědů
  • příprava minutek
  • příprava studené kuchyně
  • komunikace s personálem

Požadujeme:

  • praxe/ vyučení v oboru
  • chuť do práce
  • klidnou povahu
  • samostatnost
  • nutnost potravinářského průkazu, výpisu TR

Nabízíme:

  • odpovídající platové ohodnocení
  • možnost záloh
  • dlouhodobou spolupráci

V případě zájmu nebo dotazů nás kontaktujte na tel: zobrazit tel. číslo , zobrazit tel. číslo (po-pá 8–16:30)

Podívejte se i na jiné nabídky s podobným nastavením:

Regina Zvěřinová | Regina Zvěřinová | Praha Praha
  • 165 Kč / hod
  • Brigáda
  • Vhodné také pro cizince
Zveřejněno: 28. srpna
Adventyn s.r.o. | Adventyn s.r.o. | Dejvice, Praha Dejvice, Praha
  • 150 Kč / hod
  • Brigáda
  • Vhodné také pro studenty
Zveřejněno: 28. srpna
Cut and Taste s.r.o. | Cut and Taste s.r.o. | Smíchov, Praha Smíchov, Praha
  • 140 – 150 Kč / hod
  • Brigáda
  • Vhodné také pro cizince
Zveřejněno: 1. května
Aaron guard s.r.o. | Aaron guard s.r.o. | Mělník Mělník
  • 110 Kč / hod
  • Brigáda
Zveřejněno: 11. května
ABZAKOVO spol. s r.o. | ABZAKOVO spol. s r.o. | Mělník Mělník
  • 100 Kč / hod
  • Brigáda
Zveřejněno: 16. ledna
Zdeněk Kaška | Zdeněk Kaška | Říčany, Praha-východ Říčany, Praha-východ
  • 100 – 150 Kč / hod
  • Brigáda
Zveřejněno: 16. ledna

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!

Ohodnoťte práci a vyhrajte 4 měsíce předplatného zdarma

NETFLIX ZDARMA

Ohodnoťte práci a vyhrajte 4 měsíce předplatného zdarma

ZJISTIT VÍC