Volná brigáda ve firmě INDEX NOSLUŠ s.r.o.

Ranní doplňování zboží - 91 Kč/h s příplatky

Pracovní poměr brigády
Lokalita Brno

O nás

INDEX NOSLUŠ s.r.o.

Jsme předním poskytovatelem řešení pro nábor a agenturní zaměstnávání s více než 30ti lety zkušeností. Personální služby zajišťujeme pro naše zákazníky už od roku 1991.

Jsme zakládajícím členem Asociace poskytovatelů personálních služeb ČR a Asociácie personálnych agentúr SR. Poskytujeme komplexní personální služby na 14 pobočkách v ČR a 13 pobočkách na Slovensku.

Bohužel, tato nabídka již není aktuální.

Našli jsme pro vás ale jiné možnosti:

Aktuálně nabízené pozice od stejné společnosti:

INDEX NOSLUŠ s.r.o.

Co od Vás očekáváme:

Detail pozice: Pro známý a oblíbený švédský obchod s nábytkem hledáme šikovné brigádníky na doplňování zboží do obchodního domu. Momentálně jsou k dispozici ranní směny (5:00 - 10:00) a to od pondělí do neděle. Upřednostníme uchazeče s docházkou min. 2-3x týdně. Vzhledem k manipulaci s těžšími břemeny je práce svou povahou vhodnější pro muže. Podmínkou k nástupu na brigádu je účast na školení BOZP dne 3.10.2016 v 9:00. V případě zájmu prosím zašlete v odpovědi na inzerci informaci o Vašich časových možnostech docházení na brigádu. Náplň práce: - doplňování zboží - chystání zboží na vozíky - odvoz a zpracování obalů - manipulace s paletovým vozíkem Nabízíme: - mzdové ohodnocení: 91 Kč/hod. - příplatek za práci o víkendu (SO 30%, NE 50%) v noci 20-6h 20% ve svátek 100% - spolupráce na dohodu o pracovní činnosti - příjemné pracovní prostředí a přátelský kolektiv - vlastní volba směn od pondělí do neděle - pravidelný výplatní termín Požadujeme: - věk nad 18 let - čistý trestní rejstřík - docházku min. 2x-3x týdně - spolehlivost a dochvilnost - nástup možný od 3.10.2016
Zobrazit výpis brigád
Při odesílání Vaší odpovědi jsme si všimli, že jste již na tuto pracovní nabídku v minulosti () reagoval/a.

Skutečně chcete odeslat Vaši odpověď na stejnou nabídku opakovaně?

Podívejte se i na jiné nabídky s podobným nastavením:

  • Brno
  • Lukáš Vavruša
  • 200 – 250 Kč / hod
  • Brigáda
  • Vhodné pro cizince
Zveřejněno: 21. dubna
  • Nové Město, Praha
  • EuroServis Clean CR, a.s.
  • Brigáda
Zveřejněno: 27. září
  • Nové Město, Praha
  • EuroServis Clean CR, a.s.
  • Brigáda
Zveřejněno: 27. září
  • Braník, Praha
  • Ing. Hana Váchová Kočková
  • Brigáda
Zveřejněno: 27. září
  • Praha
  • STAV&S - minibary s.r.o.
  • Brigáda
Zveřejněno: 28. září

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Zjistěte, kdy máte nárok na náhradní volno

Zjistěte, kdy máte nárok na náhradní volno

Víte, jaký je rozdíl mezi náhradním volnem a placeným volnem? Zjistěte, kdy máte nárok na náhradní volno, jak na náhradní volno nahlíží zákoník práce a ukážeme vám konkrétní případy, které mohou nastat, tedy kdy máte nárok na náhradní volno za práci přesčas a práci ve svátek.

Odbory - proč a jak je založit

Odbory - proč a jak je založit

Povíme vám vše, co potřebujete vědět o odborech. Dozvíte se, proč založit odbory a jak je založit, jak probíhá vyjednávání s vaším zaměstnavatelem, aby došlo k uzavření kolektivní smlouvy a mnoho dalšího.

Přehled otázek a odpovědí na pracovním pohovoru

Přehled otázek a odpovědí na pracovním pohovoru

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Jaké jsou výhody registrace na úřadu práce

Jaké jsou výhody registrace na úřadu práce

Jaké jsou výhody registrace na úřadu práce, na co máte nárok? Jak je to se zdravotním a sociálním pojištěním? Na vše vám odpovíme!

Assessment centrum - jak se připravit a uspět

Assessment centrum - jak se připravit a uspět

Byli jste pozváni na pohovor formou assessment centra? Poradíme vám, jak se na něj připravit, co a jak se testuje, jak probíhá a na co si dát pozor. Přidáme tipy, jak assessment centrum úspěšně zvládnout.

Přehledně: vše o brigádě nebo práci v důchodu

Přehledně: vše o brigádě nebo práci v důchodu

Ke svému starobnímu důchodu můžete pracovat na plný úvazek i na brigádě. Na co všechno máte nárok, si ukážeme v tomto článku. Připojíme i informace pro ty, kteří mají nárok na invalidní důchod. Po roce práce máte nárok na přepočítání a zvýšení svého starobního důchodu - ukážeme vám, jak na to.

Kdo podává daňové přiznání za zaměstnance

Kdo podává daňové přiznání za zaměstnance

Zjistíte, v jakých případech má zaměstnavatel povinnost podat daňové přiznání za zaměstnance a kdy naopak si daňové přiznání musí zaměstnanec podat sám.

Kdy vám musí schválit neplacené volno + VZOR

Kdy vám musí schválit neplacené volno + VZOR

Pokud si potřebujete v práci vzít neplacené volno, poradíme vám, kdy máte nárok a kdy se se zaměstnavatelem musíte domluvit a požádat jej o souhlas. Ukážeme si, jak napsat žádost o neplacené volno.

Jak na ukončení pracovního poměru dohodou? Využijte vzor

Jak na ukončení pracovního poměru dohodou? Využijte vzor

Často se stává, že potřebujete svůj pracovní poměr ukončit dříve a nemůžete ve stávajícím zaměstnání čekat na klasickou dvouměsíční výpovědní lhůtu. V dalším díle našeho miniseriálu o skončení pracovního poměru se zaměříme na tyto situace, tedy na ukončení pracovního poměru dohodou.

Jak postupovat při pracovním úrazu

Jak postupovat při pracovním úrazu

Pokud se vám v práci stal pracovní úraz, je třeba ho hned nahlásit. Povíme si, jaké kroky musí udělat zaměstnavatel, aby váš úraz vyšetřil. Rozebereme, na co máte vy jako zraněný zaměstnanec nárok. I zranění na teambuildingu může být pracovním úrazem. Co naopak pracovním úrazem není, se dozvíte samozřejmě také.

BOZP činnost hledám hodnocení možnost náplň práce obchodní ohodnocení OZP plat pozice práce pracovní pracovní činnost pracovní činnosti pracovní prostředí prostředí příplatek příplatky směny SOU spolupráce svátek školení uchazeč víkend brigádník činnosti kolektiv kov mzdové náplň obchod odpovědi PR přátelský příjemné příjemné pracovní prostředí případ termín

Pracovní portál JenPráce.cz provozuje Coweo

© 2016–2024 Coweo Technologies s.r.o., všechna práva vyhrazena