- 150 Kč / hod
- Brigáda
- Vhodné také pro seniory
Do malého hotelu na Smíchově hledáme novou kolegyni/nového kolegu na pozici víkendové kuchařky/kuchaře snídaní. Jsme malý tým, který se stará o hotelové ubytování rodinného typu (B&B). Hotel je v nepřetržitém provozu od roku 2017. Naším cílem je poskytovat hostům maximální pohodlí a pocit domácí pohody. Zaměřujeme se však také na zavádění různých inovací do procesu ubytování a nebráníme se tak ani inovacím v kuchyni samotné.
Náplní práce je příprava snídaní v době od 7:00 do 11:00. V současné době je zaveden systém jednoho teplého pokrmu, který připravuje kuchař a který je doplněn menším bufetem v hotelové lobby. Typy jídel se střídají každý den. Primárně se však jedná o pokrmy z vajec, toasty, párky, zel. saláty, atd. Pracovní doba je standardně od 7:00 do 11:00 (+ případné přesčasy dle obsazenosti hotelu a množství práce).
Nástup možný od 17.08. 2024.
Hledáme kolegyni/kolegu, který rád/a vaří a bude kreativní, s chutí vymýšlet nová jídla a zavádět inovativní postupy. Zároveň bychom chtěli zachovat domácký ráz našich snídaní, na které jsou hosté zvyklí.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.