- 33 000 – 45 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy
Vítej zpátky!
“Místo kde se hotel nachází má neskutečnou energii. Ze všeho tam čiší klid a pohoda a máte pocit, že jste se ocitli na místě, kde se život opravdu prožívá.”
Přejete si spolutvořit místo, na které se lidé s láskou vrací? Pak čtěte dál…
V koruně Vysočiny, v srdci CHKO Žďárské vrchy, stojí na kraji rybníka obklopen hustými lesy, barevnými loukami a životadárnými poli HOTEL MEDLOV.
Významné středisko rekreace s tradicí od 30. let 20. století. Jedinečný architektonický komplex, dosahující svým významem nezměrné hodnoty v celoevropském kontextu. Místo, s jehož bohatou historií jsou spjaty příběhy českých filmových hvězd, umělců, architektů, sportovců i šlechtických rodů. Místo, které poskytuje otevřenou náruč všem lidem, kteří se rozhodli žít své sny. Místo, na kterém právě teď píšeme příběhy, které stojí za to žít. Cítíš volání?
Vítej zpátky. U nás jdeme cestou za svým vlastním mistrovstvím pro radost každého z nás.
Do týmu Hotelu Medlov uvítáme nové kolegy/ně, kteří cestou za svým vlastním mistrovstvím budou dělat radost našim hostům.
Pak je kuchařské umění tvým životním posláním a u nás najdeš smysl i štěstí.:-)
Naše nabídka platí i v případě, že si i na otázky níže odpovíš ANO.
Aktivně vaříš a rád se učíš, i když nejsi vyučený kuchař? Máš dobré reference?
Čeká na tebe tým srdcařů, který spojují hodnoty tvořivost, kvalita, radost, hrdost a hojnost.
Vítej zpátky!
A teď už nám pošli svůj strukturovaný životopis. Příležitost čeká.
Nástup možný od 3. 4. 2025, místo výkonu práce Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou horou 143
Tým Hotelu Medlov
Podrobné informace o našem týmu na COCUMA:
https://www.cocuma.cz/company/hotel-medlov/jobs/
www.medlovhotel.cz
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.