- Liberec
- ARAMARK, s.r.o.
Bohužel, tato nabídka již není aktuální.
Našli jsme pro vás ale jiné možnosti:
Aktuálně nabízené pozice od stejné společnosti:
Crocodille ČR, spol. s r.o.Co od Vás očekáváme:
Bageterie Boulevard je moderní, dynamicky se rozvíjející koncept restaurací rychlého občerstvení. V současné době je otevřeno více než 25 poboček v rámci České republiky a zahraničí. Naší specialitou jsou křupavé bagety plněné originálními, a především kvalitními surovinami, vždy čerstvě připravené na přání zákazníka. Inspirujeme se světovými trendy, a to jak v nabídce produktů, tak v moderní prezentaci, grafice a designu. Do našeho týmu přijmeme nového kolegu/kolegyni.Začínám: CREW TRAINEE „nové zkušenosti, noví přátelé“
neboli Obsluha v zácviku, Nováček, Bažant či Nedopečená bagetka
Bude mi tahle práce vonět?
- Rozhodně!
- V BB můžeš udělat kariéru. Bez legrace. Z nováčka se to dá celkem rychle dotáhnout na majitele pobočky. Anebo dostat místo v cizině.
- Záleží jen na tobě, jestli tu šanci využiješ.
Využívám šanci: MŮJ TRÉNINK
- Jarda Jágr má osobního trenéra, a ty ho dostaneš taky.
- Čeká tě základní nalejvárna a dres. Teda uniforma.
- Trenér tě bude koučovat přibližně měsíc, abys zvládnul všechny druhy práce v BB.
- Dostaneš přístup do e-learningového školícího programu, kde se dozvíš řadu důležitých informací.
- A určitě proběhne i nějaká ta uvítací „party“ s novými kolegy!
Co všechno se naučím?
- pracovat se surovinami
- skladovat potraviny a znát jejich trvanlivost
- kompletovat bagety
- upéct pečivo a patatas
- připravovat snídaňové menu
- připravovat čerstvé saláty
- připravovat fresh džusy a ledový čaj
- otevírat a zavírat kuchyň
- obsluhovat zařízení kuchyně a pečovat o něj
Když po prvním měsíci úspěšně složíš praktickou zkoušku a znalostní test, postoupíš na pozici CREW, kde už začneš obsluhovat zákazníky.
Tam se z tebe teprve stane opravdový člen týmu BB!
S chutí do toho!
Za můj trénink dostanu až 120 Kč za hodinu.
Postupuji dále: CREW neboli zkušený mazák!
Mám za sebou trénink, během kterého mě naučili připravovat skvělá jídla a obsluhovat super zákazníky.
Vím, že během tohoto roku si můžu polepšit finančně a také v kariéře.
Moje odměna je 140 Kč za hodinu.
Moje první šéfovská pozice: CHEF kuchyně
Na této pozici budu šéfovat a zaškolovat nováčky.
Musím se tedy naučit manažerskému jednání.
Mám chuť na další porci, práci dávám levou zadní.
Rozhodl jsem se, že budu šéfem směny.
Čekají mě zkoušky na vedoucího směny a těším se na vlastní management.
Mzda se mi zvýšila až na 175 Kč za hodinu a navíc mám podíl z tržeb.
Jsem opravdovým manažerem: SHIFT LEADER
Na pozici vedoucího směny plánuji práci všech, kteří jsou na směně, hodnotím práci podřízených a objednávám potřebné suroviny. Mám velkou zodpovědnost nejenom za řízení lidí, ale také za výsledky a tržby.
Moje mzda je až 180 Kč za hodinu a dostávám podíl z tržeb.
Už mě dělí jen krok od „restaurant manažera“.
Skvěle využitá šance: RESTAURANT MANAGER
Otevírá se mi nová skvělá budoucnost. Předávám zkušenosti a pomáhám rozvíjet ostatní.
Jsem zodpovědný za perfektní chod celé restaurace.
Moje mzda je opravdu manažerská!
Můj další krok: VLASTNÍ RESTAURACE!
BENEFITY – VÝHODY – BONUSY
- Odměna za výkon
- Manažerský bonus
- Podíl z tržeb
- Podíl ze zisku
- Bonus za trénování nováčků
- Bonus za zvyšování vlastní kvalifikace
- Bonus za přivedení kamaráda
- Příspěvek na stravování
- Příspěvek na nákup mobilu
- Sleva v restauracích BB
- Smlouva na dobu neurčitou
- Možnost práce nebo stáže v zahraničí
- Možnost účasti na filmových festivalech a hudebních koncertech
- Účast na charitativních projektech
- Školení a kurzy
a hlavně:
SUPER PRÁCE PRO ČERSTVÝ KONCEPT A VE SKVĚLÉM TÝMU!